ET SVÆRT VALG

Al start er svær, men det er også sjovt. Der er en masse kreative tanker og idéer. Man prøver at få styr på dem og sortere i dem. Jeg elsker det, men synes også det er dejligt når det bliver mere konkret. Det skal jeg lige love for det er blevet de sidste par dage. Hele min idé har for alvor taget form, det meste er faldet på plads. Jeg tror nu nok der kommer en del ændringer undervejs. Jeg ved af erfaring, det først er når det bliver prøver rigtigt af, man finder fejl og mangler. Så må man jo navigere og ændre.

Lige nu sidder jeg og skal beslutte emballage, det er svært!! Det er meget vigtigt for mit produkt at det får en lækker indpakning Jeg vil gerne have man har lyst til at tage sit mønster frem og arbejde med det. Det må ikke være besværligt og man skal blive glad af at se på der. Uha det var mange ting. Men det kunne jeg altså godt tænke mig!

Jeg har haft en meget dygtig grafiker til at hjælpe mig, Marie Willumsen, jeg elsker hendes stil. Hun har ramt det jeg ville, rigtig godt. Det var hendes idé med pastellerne og jeg er vild med det. Hun ved hvad jeg vil inden jeg selv ved det, og skubber mig pænt i den retning.

Vi skal beslutte det endelige på onsdag. Men her kan i få en idé om mit visuelle univers.

Jeg har et ønske om at gøre snitmønstre lidt mere personlige. Give køberen en oplevelse og give mønstrene mulighed for at ”vokse” og blive til mange aversioner af sig selv. Jeg vil have at How to do fashion mønstre har en lang levetid, derfor er emballagen så vigtig for mig.

Jeg håber i vil følge mit lille projekt som er MEGET stort inde i mit hoved

htdf12345 Comments