Insta uge

Jeg elsker instagram og bruger det flittigt. Synes at det fungere rigtig godt som en billed dagbog. Når man ser på sine billeder så får man en god gennemgang af ugen. her får i så min

Det har været en lang uge, jeg har ikke haft weekend, da jeg har holdt workshop. Men her hjemme har Molly fået nyt bord jeg har fået nye sko, en nederdel som jeg har givet en kærlig omgang og så har jeg ryddet op i mine brocher.

Det er også ved at være forår og nu er det lyst når jeg står op, det er så skønt. Jeg har fundet en skøn bog om 30érnes mode, der er så meget inspiration at hente.

jeg arbejder stadig på mine snitmønstre og har nu lagt mig fast på farver til emballagen, jeg er så spændt, og nu er der lagt en dato fast til hvornår de bliver sat til salg. det kommer i til at høre meget mere om.

Ha en rigtig skøn uge og god weekend når i kommer der til

htdf1234Comment