NO.1 DRAGØR WORKSHOP

For snart to uger siden afholdte jeg min første workshop med mønsteret NO.1 DRAGØR, jeg havde i dagene op til, knoklet for at få lokalet klar, og det blev det. På selve dagen kom 5 skønne kvinder Maiken, Pia, Anne Sofie Anne og Karen, for at prøve mønsteret af. De havde deres symaskiner under armen og var så klar til at komme i gang. Det var en af de der rigtig gode dage, Hvor der både var hygge, produktivitet, grin og sjov. Planen var at de alle skulle sy en Dragør kjole til sig selv på den dag. Jeg var nysgerrig efter om det kunne lade sig gøre, at sy en hel kjole, når man skulle lave en lille prøve først for at få den til at sidde perfekt. Ikke alle blev helt færdige, men det tror jeg mest skyldes den store mængde af rå hygge, og det skal der jo være plads til.

Jeg er ikke så god til at tage billeder når jeg holder workshops, for jeg har som ofte travlt med at hjælpe og dele ud af min erfaring, men i kan se mange flere billeder hos Maiken, Pia, Anne Sofie, Anne og Karen og her kan i også læse lidt om deres oplevelse.

Lørdag og søndag den 17-18 maj holder jeg workshop igen med Dragør kjolen. På disse to dage kan du nå at lave mindst én kjole, nå at udvikle på dit mønster og så får du selvfølgelig dit eget Dragør mønster med hjem. Prisen for både lørdag og søndag er 2000 kr. hvis du kun kan enten lørdag eller søndag er prisen 1100 kr. for en dag. Skriv mig en mail hvis du vil deltage nanna@nimp.dk

 alt er klar til kursisterne

 mønsteret blev udleveret ved morgenkaffen

htdf12342 Comments