FØRSTE GAVE I DENNE MÅNED

For et stykke tid siden mælde jeg mig til en penne vende leg på Instagram. Jeg har ikke prøvet det før, eller det vil sige jeg havde en penne ven i 4 klasse. Det var min mormor som synes jeg skulle have en dengang, fordi jeg var dårlig til at stave (det er stadig ikke helt fejlfrit) og så kunne jeg jo øve mig. Jeg hadet det så meget, det var en kamp hver eneste gang jeg skulle sætte mig ned og tage fat om blyanten. Det at blive mindet om hvor dårlig jeg var til at stave og se mine grimme, grimme bogstaver blive til noget der mindet om ord var pinefuldt. Så da jeg så at Astrid fra rocknrollhausfrau.dk ville starte en penne venne leg op, mælde jeg mig. For temaet var garn og tråd, og her er jeg på hjemmebane, det er noget jeg kan.

Jeg elsker at glæde andre med små gaver og hvorfor ikke sende dem ud i DK til nogen med samme skaberlyst som mig selv.

Det er Astrid som er modtageren af min første pakke. Jeg har lavet et net med en træ hank, og det har selvfølgelig også fået et lille howtodofashion mærke i.

Jeg er kommet mig over min skrivning og selvfølgelig får Astrid også et par ord på et fint postkort fra Marie Willumsen

Jeg håber at Astrid bliver glad for det

htdf12342 Comments