JEG ER VILD MED DE HÅNDTAG!

Jeg er en pige med hang til tasker, dyre tasker. Jeg har mange, siden jeg begyndte at tjene mine egne penge har jeg mindst købt én af de mere kostbare tasker årligt, nogen har jeg solgt igen, men de fleste har jeg stadig. Jeg bruger dem ikke særlig meget, for når det kommer til stykket så fungere de ikke sådan rigtig til hverdag. Når man er slevstendig, mor og når ens primære transport middel er en cykel skal den kunne rumme en del, kunne krølles sammen og tåle at blive brugt. Min tasker rummer som ofte både Mollys gummistøvler eller lignende, computer, ballerinaer til eget forbrug og selvfølgelig rød læbestift. Nu har jeg ledt i snart mange år efter den perfekte taske, den er ikke fundet endnu, så mens jeg venter har jeg lavet en taske eller et net om man vil her til sommer.

I skal nok få lov til at se den i brug:)

god dag

htdf12342 Comments