SOLBRILLER OG SOMMER

Jeg må indrømme, at jeg er lidt af en samler. Det er i hvert fald gået op for mig. Jeg har noget med accessories. Sko, brocher, øreringe, tasker, tørklæder, solbriller -  you name it. Er det noget, der kan pynte og gøre mit look fuldendt, så er jeg på. Jeg køber ikke altid mærkevarer, men hvis jeg køber noget, som er klassisk, så giver jeg gerne lidt ekstra for det, men jeg går som udgangspunkt efter noget i en ordentlig kvalitet.

Efter jeg er blevet mor, må jeg erkende, at mine ting bliver udsat for lidt af hvert. Molly elsker at gå med mine solbriller, trisse rundt i mine sko og binde mine tørklæder om sine bamser, og jeg lader hende. For jeg hader at skulle gå og sige, ”nej ikke den, pas nu på og hold op med at pille” .

Jeg var i mine gemmer forleden for at se, om nogle af de gamle solbriller kunne bruges igen. Her er lidt af det, som jeg fandt, og så det nyeste skud på stammen.

 Et par meget gamle Swact

 Den klassiske Ray Ban

 Jimmy Choo - altid ordentlig kvalitet

 Et billigt for-sjovpar, som jeg er blevet meget glad for,.

 Det nyeste skud på stammen. De er fra  & other stories . Der kan man altid finde fantastiske accessories i en super kvalitet. At meget af det så er retro-inspireret, gør det jo heller ikke dårligere.

htdf12342 Comments