FRUIT LOVE

Hvem elsker ikke frugt? Vi har alle en ynglings frugt, en som vi vilde med at sætte tenderne i, en frugt som kan gøre en årstid meget beder. Frugt er sundt for vores krop og så er det tilmed smukt at se på, det har sjove former og de mest utrolige overflader.

Jeg vil over denne sommer hylde frugt her på bloggen. Det vil jeg gøre fordi at frugt inspirere mig til at bruge farver, det giver mig lyst til at lege og ture lidt mere. Det er nogle gange først, når man er lidt mere vild end man plejer at det mest interessante kommer frem, så kan man jo altid nedtone det bag efter.

Jeg håber i synes om mit lille tema og om det som kommer ud af det.

De bedste sommer hilsner Nanna

english summary:

Who does not love fruit?

Fruit is healthy for us. it's even pretty to look at and it has funny shapes and the most incredible surfaces. This summer I will make a tribute to fruit. Because fruit makes me want to use colors and to dare a bit more  

I hope you like my theme and what vill come out of it.

summer greetings

Nanna

htdf1234Comment