FRUITE LOVE SHOES

Jeg er ret så vild med sko. Det tror jeg faktisk at de fleste kvinder er.

For mig er sko ABSOLUT det jeg bruger flest penge på, jeg går aldrig ned på sko. Det er på sko at det meste af mit tøj budget ryger, eller det vil sige, jeg har et sko budget som jeg af og til køber tøj for. Når jeg er ude at rejse så har jeg altid et par sko med hjem, og her taler jeg om et af de dyre par. Jeg er bestemt ikke snoppet omkring sko, jeg har sko fra både ASOS og topshop. Men de sko som jeg her taler om, er de små kunst værker som er lavet med så meget snilde og håndværk, lavet af de bedste materialer, og hvor alt er gennemtænkt. Jeg har mange ynglings sko designere, blandt dem er Jimmy choo, loubutin, giuseppe Zanotti, Nicholas Kirkwood og min pt. absolut yngling, Charlotte Olympia. Hun laver de mest ekstravagante sko. Hendes inspiration er Old Hollywood og Pin up lige noget for mig.

Her er lidt af de sko hun har lavet i temaet frugt. Jeg synes næsten i skal smutte forbi hjemmesiden, bare fordi der er mange sjove sko i mellem. Så kan man synes de er grimme eller ej, jeg er vild med det.

Ps. Mine ynglings er Absolut det sidste par, jeg overvejer stærkt at købe dem.

English summary:

I love shoes. I have many favorite shoe designers amongst them Jimmy choo, loubutin, giuseppe Zanotti, Nicholas Kirkwood. Right now my absolute favorite is Charlotte Olympia. She make the most extravagant shoes. Here is some of here fruite love.

The last pair I seriously considering to buy.