I AM WORKING LIKE A DOG

AND I LOVE IT!

Ja jeg elsker at arbejde, det gør jeg bl.a fordi jeg laver det sjoveste i verden, synes jeg selv. Men det er også fandens hårdt arbejde, med mange lange timer, og nærmest ingen løn. Sådan er det i opstarten, det ved jeg og det er ok. Det tager lang tid at blive set, og endnu længere tid at blive kendt for at gøre det som man gør.

Jeg tror virkelig på det jeg laver, men jeg er også klar over at skal jeg leve af det på sigt, og måske også leve rimeligt af det, skal det ud til rigtig mange. Så derfor har jeg købt HOWTODOFASHION.COM.

Jeg har altid haft rimelig store planer for min lille virksomhed, men som tiden går må man også navigere efter hvad der virker fornuftigt. Så for at gøre howtodofashion mere international er jeg begyndt at arbejde hen i mod at lave mine mønstre engelske, for på den måde at nå et større publikum. Det betyder ikke at jeg dropper med at lave det danske. Der kommer stadig syvejledninger på dansk og på bloggen kommer jeg nok heller ikke til at skifte mit modersmål hel ud. Men der kommer mere engelsk ind over i fremtiden. HOWTODOFASHION.COM bliver heller ikke sat i søen før til vinter tidligst efteråret. For det kræver tid og jeg har desværre kun to hænder.

Indtil da vil jeg prøve at gøre min blog endnu bedre, og blive ved med at udvikle mønstre.

english summary:

But it's also bloody hard work, with many long hours at the office, and almost no pay. All beginnings is hard. That is the start, I know, and that's ok. It takes a long time to be seen. Even longer to be known out there.

But I really believe in what I do. and that's why i have bought HOWTODOFASHION.COM. In the future i want to make howtodohashion more international. It will not be done before winter no earlier than late autumn.

Until then, I'll try to make my blog even better and continue to develop patterns

Nanna

 

 

htdf1234Comment