FRUIT LOVE PRINT

Jeg er vild med print, det er en rigtig dejlig måde at få lidt farver uden at det bliver color blocking. Som barn kan jeg huske at jeg lavede kartoffel tryk på mit fritidshjem, jeg må dog sige at det ikke var den store succes dengang. Men jeg har gjort mig et nyt forsøg.

For år tilbage da jeg gik på skole, havde jeg et modul med undervisning i print. Det forgik på computer, i programmet Illustrator. Det meste har jeg glemt, men husker dog, at min lære sagde det var en god ide at se om ens print fungerede i rapport. Altså om det også var pænt når det blev gentaget mange gange. Så derfor har jeg lavet en fil på min computer med mit print.

Faktisk viste jeg at det virkede for motivet er tyv stjålet fra pinterest. Men det var sjovt lige at prøve af.

her kan i se både mit digetale print og det jeg har lavet i hånden. jeg skal nok vise jer hvordan jeg har lavet det senere.

english summary:

I love print. It is a nice way to get some color without using color blocking. As a child I try to print with potatoes without success. I have made a second Try but this time I did not use potatoes.
Here you can see mit digital print and the one I have made on fabric by hand

later I'll show you how I made it