MOVING DONE - NOW HOLIDAY

Der har været stille her inde, jeg ved det. Grunden er, at lige nu vender det hele lidt på hovedet for mig. Jeg har opsagt mit kontor efter mange år, og er nu ved at flytte det hjem i privaten. Det har været en svær beslutning men nu sker det og det føles helt rigtigt, du kan læse mere her.

Alt har skulle være klar inden min ferie, så jeg kan gå i gang med mit arbejde efter. Men en masse andet har også skulle være færdigt, brudekjoler, mønstre og så skulle jeg selvfølgelig pakke hele min lille virksomhed ned og flytte den. Det er nu gjort, mit nye kontor er klar, puha. det endte nu med at tage lidt af ferien alligevel, men pyt.

Jeg er ikke særlig god til denne slags ændringer. Det fordi jeg dybest set er dårlig til at vente, vente på at ændringerne bliver ført ud i livet. Jeg kan ikke lide at være i disse, mellem liggende perioder, fordi jeg føler at jeg er i venteposition og det kan til tider gøre mig handlings lammet. Fra jeg har taget en beslutning, til at den skal føres ud i livet, vil jeg helst have det skal ske med det samme. Sådan kan man jo ikke bare gøre med alt i livet. Prøv at forestille jer, hvordan jeg var at være sammen med, da jeg var gravid. Jeg kan fortælle jer, at jeg er gift men en meget tålmodig, overbærende og meget tolerent mand.

Her får i lidt billeder af kontoret, jeg glæder mig til at komme igang igen. Men først FERIE

english summary:

I move my office these days. It should be ready in three weeks when I'm back at work after a well-deserved holiday. now it is done here is some pictures of the new office.

htdf12344 Comments