WHAT IS YOUR FAVORITE?

Jeg sidder i disse dage og skal i gang med et nyt mønster. Jeg synes det er en svær beslutning, hvad jeg skal jeg vælge at lave. Men denne gang har alle i skønne mennesker der gider at følge mig, både her og på Instagram, faktisk hjulpet mig rigtig meget. Af og til lægger jeg billeder op at mine outfits på Instagram. I kommer altid med skønne kommentere og søde bemærkninger, af hjertet tak for det.

Af den grund har jeg også valgt at næste model skal være en af disse to. Det er to af de ting jeg selv er meget glade for, men også noget af det jeg har fået flest kommentarer på.

Derfor vil jeg lade det være op til jer, hvilke det skal være. Skal det være en nederdel eller en frakke uden foer.

Dette bliver også det første mønster på både dansk og engelsk.

skriv blot en kommentar med hvilken en du synes skal laves til det næste mønster

slutter søndag d. 24. aug

English summary:

I am in the beginning of making a new pattern. It is a difficult decision what to choose. All the wonderful people who follow me on the blog and on Instagram, actually helped me a lot. Sometimes I put up pictures of my outfits on Instagram. On these pictures, I get many comments and likes.

Therefore, I have chosen to make one of the most popular outfit into a pattern. I have this two pieces in my closet, and I love them. Also it is the two pieces I have received most comments on.

Therefore, I leave it up to you. Should it be a skirt or a coat without lining.

This will also be the first pattern in both Danish and English.

Just leave a comment with your favorite

End: 24. august

htdf123411 Comments