BYE BYE FRUIT LOVE

Sommeren er ved at gå på held. Her i København kan det mærkes, solen står lavt på himlen og morgnerne er kolde. Jeg er begyndt at tænke på strømpebukser, varme trøjer og skal til at have taget vinter tøjet frem og gjort klar. Men inden sæsonen slutter helt så skal jeg have afsluttet sommerens tema, fruit love. Du kan se nogle af de andre indlæg i det tema her , her og her.

 

Jeg har hen over sommeren printet dette print, og nu er jeg endelig blevet færdig. Det er blevet en fin nederdel med masser af sving i skørterne. Lige som jeg kan li det. Den er blevet rigtig sommerlig så jeg får den nok først rigtig i brug næste år. Eller måske hvis jeg er heldig, at der kan blive en ferie til de varme lande hen over den kolde og mørke vinter.

Håber i alle har haft en skøn sommer

English summary:

it is beginning to be cold here in copenhagen. there is autumn in the air. I have had a theme all summer called, fruit love, and now it is time to end it. you can see some of the post here, here and here
finally i'm done with a skirt made of a fabric i have printet myself. see how it is done here.

i hope you all have had a magnificent summer