FANTASTIC WORKSHOP

Jeg sidder i min sofa, jeg er træt i hovedet og har ondt i fødderne men jeg er glad. For jeg har holdt workshop i weekenden og det har været så godt. Jeg har haft 4 skønne damer, der har knoklet og alle fået lavet nogle rigtige gode mønstre.

Jeg bliver så glad, når jeg kan mærke at en kursist har fået en aha oplevelse og er blevet så meget klogere på det at lave mønstre.

På en workshop som denne laver man sin egen grundmodel. En grundmodel er en form som passer til den individuelle krop, altså sin egen. Du lære hvilke snit du skal arbejde med for at fremhæve det smukke ved din krop. For den rigtige pasform kan gøre en kæmpe forskel, for hvordan dit tøj sidder.

Damerne på denne workshop, fik alle en rigtig god grundform med hjem, og de fik en god forståelse for hvordan man arbejder mønstre. Der blev også arbejdet med HOW TO DO FASHIONS mønstre, som også blev rettet til så pasformen blev helt rigtig. For tøj der sidder godt er bare pænere, og kvinden i tøjet er bare gladere.

kommende workshops kan ses her

Her er lidt stemningsbilleder.

English summery:

I have held a pattern making workshop this weekend. I am tired but happy. It has been a fantastic weekend.

htdf12341 Comment