OLD RIBBON AND LACE

I dag har jeg været ude og besøge en kvinde som har nogle skønne ting og sager fra 30erne og 40erne. Hun har opkøbt et lager fra en gammel trikotage fabrik og for en sy nørd og vintage elsker som mig, bliver det ikke meget bedre. Her i Danmark er det nemlig rigtig svært at finde vintage sytilbehør, der skal man være heldig, og når jeg køber vintage sy ting, og det gør jeg gerne, så er det over nettet. Men jeg elsker når jeg kan se og føle, og så er det rart når man selv kan få lov til at bedømme kvaliteten.

Men i dag tog jeg så til Ballerup og besøgte Pi og hun havde nogle gode ting og jeg købte lidt med hjem.

Her er et lidt billeder af noget af det jeg fik med hjem, jeg er sikker på det ikke er sidste gang jeg besøger hende.

Når jeg står der med fingrene i de gamle sager, kan jeg ikke lade være med at blive inspireret. Det blev jeg også i dag, det næste tema her på bloggen tager udspring i mit besøg

English summary:

Today I visit a lady who had purchased a stock of old vintage sewing articles. a lot of laces, ribbons and suspender buckles. I love to buy old vintage sewing articles, but here in Denmark it is difficult to find. So I buy it on the internet but there is something about feeling the quality with you own hands.

I felt very inspired today and the next theme here on the blog is inspired on my visit today

htdf1234boudoir3 Comments