REALEASE OF NO. 4 LONDON

Endelig blev det klar, og jeg siger endelig, for det har været længe undervejs.  Men jeg er blevet så glad og tilfreds med dette mønster. Det er også i processen med netop NO. 4 LONDON at jeg har fundet ind til kærnen af hvordan mit univers er og hvad jeg skal fokusere på.

For fremtiden bliver alle mønstre som dette, et mønster med flere modeller, som er færdig udviklet. Der kommer stadig, tilretnings guides, der hvor de behøves, der kommer stadig video hjælp og selvfølgelig en masse DIY på de detaljer jeg elsker at lave.

Jeg håber så meget at mine mønstre kommer til at glæde massere af syglade kvinder i Danmark og resten af verden. Den næste uge står på alt hvad der omhandler PR og reklame, noget jeg hader men det er så absolut nødvendig hvis jeg skal have succes med dette projekt.

Men lige nu gælder det NO. 4 LONDON  som der stadig er 20 % på shoppen  

rabat koden er NO4

 

In English:

Finally, the pattern is ready, and I say finally, because this pattern has been a long proses. In the end, I am releasing a pattern, which I am very proud of. In the proses with NO. 4 LONDON I have found the essence of what my universe and product is. That is what I will focus on in the future.

This Pattern is the first one in English. In the future all pattern will be in both English and my native language, Danish. All my patterns will have several versions. You will of course find sewalongs on the website, together with a lot of extra materials such as fitting guides, video tutorial and DIY on all those pretty sewing details.

I really hope my patterns will bring a lot of joy to women all over. For the next couples of weeks I am spending time with PR and advertising, something I hate. However, it is necessary if I want my project to be a success.

Right now it is all about NO. 4 LONDON  you can still get 20% off on my webshop.

discount code NO4

htdf1234Comment