CHRISTMAS GIFTS, SOME OF THEM!

Sikke en jul, jeg håber at I alle har haft en rigtig god en med alle dem i elsker og holder af. Som jeg skrev tidligere så har jeg i år lavet alle gaver selv, eller det vil sige med undtagelse af et par stykker.

Jeg har ikke fået taget billeder af alt, for til sidst var jeg I tidsnød, og glemte jeg alt om at hive kameraet frem. Det har været hyggeligt at lave gaverne, men jeg kom simpelthen for sent i gang så til sidst blev det noget stresset. Hvis du spørger mig nu, så gør jeg det ikke igen til næste år, men tro mig også når jeg siger, jeg kan ikke lade være, men i helt samme skala som dette år bliver det ikke.

I får her lidt billeder af gaven til min svigerinde som var en bluse og noget af det til min svigerfar, han fik en rigtig farfar kurv med hjemmelavede chokolader, strikkede sokker og whisky.

Min mand fik en skjorte, svigermor fik en jakke og en sminke pung, Molly en dukkeseng (købt på DBA) med tilhørende sengetøj og et matchende set til sin egen seng, Olde mødrene fik puder til deres sofa og den lille nevø en sengerend.


In english: What a Christmas! I hope you all have had some great days. This year I made most of the Christmas gifts myself. Here is picture of two of them the blouse id for my sister I law and the chocolate is for my father in law.

I made a shirt for my husband, a jacket and cosmetic bag for my mother in law. My daughter present I bought on DBA a Danish version of EBay. I was a doll bed and I made a set of bead sheet for the doll and a matching set for her. The great grandmothers both got pillow for the couch.

htdf12342 Comments