MORE AFORDABLE PATTERNS

Jeg har besluttet mig for at 2015 skal være mit år, det skal være i år at mange flere får øje på How to do fashion, og når året er omme vil jeg kunne fokusere 100 % på det.

Men i de seneste par måneder er noget gået op for mig, jeg bliver nød til at justere i mit koncept!

Min oprindelige idé har nogle huller som ikke fungere helt så optimalt i den virkelige verden, som jeg troede det ville. Jeg har fået en meget beder forståelse for dét der er vigtigt for jer som gerne vil købe mine mønstre. Derfor har jeg bla. med det seneste mønster lavet tre modeller i et mønster.

En af de ting som jeg gerne vil ændre på, er min pris. Jeg vil rigtig gerne kunne sænke prisen på mine mønstre til omkring 150 kr. så mange flere får mulighed for at købe dem. Men jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af mine mønstre, pasform, papiret det er printet på, og jeg vil stadig have at det er brugervenligt. Hvis jeg skal kunne sænke prisen må jeg justere lidt i mit koncept.

Et andet element i mine mønstre er at de kun kommer i én str. Nemlig den man bestiller. Jeg er selv vild med at få mine mønstre på den måde. Det har fakrisk været lidt af en kamel for mig at sluge, at netop dette besværliggøre bestillingens processen og mange bliver bange for om størrelsen de bestiller passer. Men jeg vil stadig lave mønster inkl. Sømrum så man kan klippe sit mønster id når man har fundet sin størrelse. For det der med at tegne over synes jeg selv er meget træls. 

Så for at kunne gøre mine mønstre billigere og give flere mulighed for at købe How to do fashions mønstre vil jeg sænke prisen og lave mine mønstre på gradueret ark så når du køber et How to do fashion mønster vil du få alle størrelser. Det vil gøre at min arbejdsprocec bliver meget mindre, fordi jeg ikke skal sætte alle størrelser op individuelt. Men jeg bliver også nød til at fjerne det prøvestof som ligger i Mange af mønstrene for simpelthen at reducere omkostningerne.

Jeg er meget interesseret i at høre jeres mening om dette, hvad synes i? både jer som har købt et af dem, men bestemt også fra jer som ikke har. 

English summary: I have thought about how my patterns should be, I think they are too pricey and I want to make them more affordable and much easier to order

htdf12349 Comments