MORE AFFORDABLE PATTERNS IS A REALITY

For ikke så længe siden spurgte jeg jer om jeres mening I forhold til nogle tanker jeg har gjort mig omkring mine mønstre.

Først vil jeg sige af hjertet tak fordi i gider at bruge jeres til på at svare mig, det har været en stor hjælp for mig og det har hjulpet mig til at tage en beslutning der har været meget svær.

Jeg har valgt at fra den 31. jan. bliver alle mine mønstre solgt som gradueret mønstre, det vil sige at når du modtager dit mønster vil det være med alle de størrelse som det er i. Selvfølgelig vil det stadig være på kraftigt papir og stadig i en fin mappe som du kan opbevare det i. Prøvematerialet og nakkemærket er blevet valgt fra, i stedet kan du lave det som tilkøb.

Det betyder jo at man får alle str.  Og Ikke kun sin egen. Men det betyder også at prisen på alle mønstre falder, og det gør fragten også. JUHUU

Så fra nu af og til den 31 jan. Er det ikke muligt at købe mønstre i min shop, da jeg sidder og laver alle og en om.

Men vi stopper ikke helt der, fra den 31 jan til den 1 feb. Er jeg på AOH messen og der har jeg rigtig gode tilbud med, dem skal alle jer, som ikke har mulighed for at komme da også have, så i de 3 dage koster alle mønstre 120 kr.

Jeg håber i vil synes om mit nye koncept, jeg er meget glad for beslutningen.

English summary:I have great news, from the 31 January all my patterns is going to be in a graded version, and they will also be more affordable. So from now and until the 31 January you cannot buy my patterns, because I am re doing them all.

And I have a special offer from the 31 January to the 2 February.

htdf1234Comment