NO.5 ÅRHUS

Mit næste mønster er ved at være klar, og det er blevet til en meget fin kjole med Navnet Århus.

Denne kjole er jeg selv er blevet ret så forelsket i. Mønsteret består faktisk af to kjoler og en bluseversion. Alle virkelig klædelige og meget feminine. Jeg har ikke fået taget billeder af kjolerne endnu men her er selve tegningen af dem, så skal i nok få at se dem på, på et senere tidspunkt. Mønsteret udkommer 1. marts. Men det er ved at være klar så for jer, der kommer på AOH messen kan det købes allerede der, Alle jer som ikke har mulighed for at komme til Rødovre i slutningen af januar i kan selvfølgelig forudbestille det til samme pris som dem på messen.

English version: The next pattern is almost ready; the name is going to be NO.5 Århus. Århus is the second largest city in Denmark, and it is a beauty.

The dress is a super feminine dress I tree versions, the pattern will be available from 1 marts, but the English sewalong will not be up before end of match.

Here you can see the tree versions, which will be available on the pattern sheet.

htdf12347 Comments