"MAKE YOUR OWN WARDROBE" CHALLENGE

Jeg har længe gået med tanken om at lave min egen garderobe. Det er jo meget oplagt når nu jeg laver det, jeg gør.

I går tog vi, altså min mand og jeg, billeder af den nye model NO. 5 ÅRHUS. Og der gik det op for mig hvor rigtigt det føles, det jeg lave. Et er at få lov til at arbejde med det man drømmer om. Et andet er at føle den store glæde og stolthed over at kunne ifører sig et stykke tøj som man selv har lavet, som er rat at have på og som passer perfekt til både kroppen men ikke mindst sindet, om man vil. Det jeg nok prøver at sige er, at glæden ved at lave sit eget tøj er KÆMPE stor på så mange måder.

Så jeg tog en beslutning i mit stille sind som jeg nu vil dele med jer, for så føler jeg det forpligter mere, så nu er der ingen vej tilbage. Jeg vil i år være så homemade som det nu kan lade sig gøre. Det vil sige at jeg vil prøve at opbygge en garderobe af hjemmelavet tøj. Jeg ville ønske at jeg kunne sige 100% hjemmelavet men det må nok blive ved ønsket, for undertøj strømper og den slags, bliver lidt svært, trods alt.

Jeg har sat 4 simple regler op for mig selv som jeg vil prøve at følge.

  1. Alt det tøj som du selv kan lave skal kommen fra din egen hånd.
  2. Strømpebukser, strømper, undertøj og sko må gerne erhverves fra nyt.
  3. Tasker, smykker, hatte og andet pynt må gerne erhverves fra nyt, men det SKAL være ny-gammelt.
  4. Strik, se her er jeg lidt på herrens mark for jeg ville så gerne selv kunne strikke alle mine cardigans, men jeg er bare ikke god nok til det, så har må jeg gerne købe men kun ny-gammelt.

Nu kommer vi så til den helt store udfordring det skal varer hele året, altså til og med 31.12.2015. jeg håber jeg kan holde det jeg vil i hvert tilfald gøre mit bedste.

Det kunne være fedt hvis nogen kunne tænke sig at være med, måske ikke på et helt år men måske 3 måneder, så kan det jo være man er hooked på 3 mere.

Jeg #makeyourownwardrobe på Instagram og det ville være sjovt hvis I ville gøre det sammen når I laver noget tøj til jer selv

English summary: I love making my own clothes; I love it so much that I have given myself a challenge for 2015. I want to make my own wardrobe. It is not possible for me to make it 100% homemade, of that reason that I still need nylons, underwear and shoes but I will make what is possible for me.

I have made 4 simple rules for myself to follow and here they are:

  1. I have made 4 simple rules for myself to follow and here they are,
  2. Al garments I can make myself must be homemade
  3. Nylons, socks, underwear and shoes I will allow myself to buy from new
  4. Bags, jewelry, hats, shades and things like that, I am allowed to buy, but it has to be vintage.
  5. Knitwear such as cardigans I would like to say must be homemade, however I am not a great knitter so I am allowed to buy but it has to be vintage

If some of you would like to join me, please do, maybe not for a whole year but three month will do.

I will #makeyourownwardrobe on instagram, and it would be fun if you would do the same if you make something for your self

htdf12346 Comments