IT'S ALL ABOUT PROPORTIONS

Det er nemlig proportioner det handler om, hvis vi vil tage os bedst muligt ud , og så om at få lidt hjælp af det som dit tøj som vi tager på

Det at lave sit eget tøj, handler om at lave noget der klæder en, sidder godt og som fremhæver det gode ved ens krop. Alle uanset størrelse eller facon har noget, som er smukt og som skal fremhæves. Jeg ved det at fremhæve det smukke, er svært for rigtig mange kvinder, simpelthen fordi de ikke ved hvordan eller fordi de ikke selv kan se det smukke. Er der noget vi kvinder er gode til, så er det at fremhæve det vi IKKE kan lide. I stedet skal vi fokusere på det som er smukt ved os.

....Jo ser i, faktisk er den heller ikke vildt lang, det er nok bare mine ben der er utrolig korte, sådan virkelig korte.

Jeg vil dog, for ligesom at bryde isen og fremhæve min pointe, lige vende blikket mod min egen krop og dennes skavanker.

Selv er jeg 162 cm og en pige med en lang overkrop, her sidder i nok og tænker, hvordan kan en pige på 162 cm have en lang overkrop. Jo ser i, faktisk er den heller ikke vildt lang, det er nok bare mine ben der er utrolig korte, sådan virkelig korte, og oven i det så er de, skal vi sige tætte i deres form. STORE knæ, og rigtig fyldige lår. Mine ben har altid været mit store fokuspunkt. Men jeg klæder mig derefter og gemmer mine ben væk og så fremhæver jeg min numse som stadig strutter, ej ok, strutter gør den måske ikke, men med et par strømpebukser og en trusse med lidt hold i, så gør den. Så fremhæver jeg min smalle talje, ja den er jeg glad for. I hvert fald når jeg har shapeware på, det gør den nemlig 5 cm mindre og hjælper på holdningen. For JA, jeg snyder hvor jeg kan, og det synes jeg er ok.

Jeg synes at disse to billeder viser rigtig godt hvad en skæring det rigtige sted gør. På billedet hvor jeg har blusen uden på nederdelen ser jeg faktisk en del større ud end på det andet billede.

Det gør jeg bl.a. fordi den skær mig på mit bredeste sted og det gør den mine korte ben endnu kortere. Fordi jeg er lille og lidt fyldig nedom er det ikke klædeligt til mig med en skæring der. Havde jeg derimod været lidt højere og måske haft en lidt mere drenget form så havde det været godt, for så ville jeg gerne have fylden der, for at få formen og proportionerne på plads.

Men når blusen kommer ned i nederdelen, som er højtaljet, så bliver mine ben meget længere at se på. For ingen kan se hvor langt nede mine ben faktisk starter. Der ud over så bliver min talje markeret, og det er det smalleste på min krop, derfor får det mig til at se mindre ud, også selvom min underdel er hvid.

Jeg kan fortælle jer at min overdel er en str 40 og min popo er en str 44/46 så jeg skal bruge mit tøj, til at få proportionerne på plads.

  

htdf12344 Comments