WELL DONE

Så kom jeg godt over på den anden side af AOH messen. Og det er tid til at gøre status. Det var en rigtig god messe, sådan RIGTIG god. Det er første gang jeg præsentere mit produkt på denne måde og møder folk face to face, og sikke en velkomst. Jeg er så glad for at have hilst på alle jer som har været med fra starten og så dejligt at tale med alle jer som har købt mine mønstre.

Nu sidder jeg så her med en masse nye kontakter en masse nye muligheder og en kæmpe tro på at det her nok skal lykkes.

Nu starter det virkelige hårde arbejde, og jeg er så klar. Lige nu sidder jeg og udvikler ideér til nye workshops som muligvis også kommer til at forgår andre steder på Sjælland, måske Fyn og igen i Jylland. Jeg er også i gang med at få mine mønstre ud i nogle butikker og jeg har flere spændende samarbejder på hånden. Jeg ved ikke med sikkerhed hvad fremtiden vil bringe, men jeg ved en ting i kommer til at se meget mere til how to do fashion.

htdf12343 Comments