BACK TO BUSINESS

Så er jeg tilbage efter en dejlig lang ferie. Den var så tiltrængt og jeg har nydt den i fulde drag. Jeg havde planer om at jeg overhovedet ikke skulle tænke på andet end at slappe af med mine to ynglings, spise is, drikke drinks, sove middagslure og læse bøger og det gjorde jeg i alle 14 dage.

En ting skulle jeg dog have gjort og det var at få taget billeder af NO. 5 Århus version 1. Det lykkedes aldrig at få gjort her hjemme, simpelthen fordi kjolen er lysegul og da jeg var mide bleg, så gik kjole, baggrund og mig i ét. Efter en uge i solen så sprang vi ud i det og fik taget lidt billeder af den.

English version:I am back after a long and very needed vacation. My plans for the 2 weeks in Egypt was to spend as much time as possible with my loved ones, eat ice cream and drink colorful drinks, take naps and read books and that was what I did for 2 weeks.
Anyway I had one plan, and that was to take picture of NO. 5 Århus version 1 and here they are.

htdf1234Comment