FABRIC MINDS

Jeg har tidligere skrevet om mit forhold til metervare, og hvor vigtigt jeg synes det er at gå efter en god kvalitet når man vælger metervare til sine sy projekter.

Jeg er altid på jagt efter gode metervare og butikker som handler med netop det. I februar da jeg var på AOH messen i Rødovre stod jeg lige over for Lise og Iben som akkurat var opstartet, med deres egen stofbutik, Fabric minds. Jeg var allerede der meget imponeret over deres udvalg af lækre metervare og købte Bl.a. den velour jeg har brugt til min morgenkåbe.

Nå men i går drog jeg til Gundsølille, lidt uden for Roskilde, For at besøge dem, der hvor alle deres skønne metervare har til huse. Igen var jeg solgt, ikke kun over metervarerne men også over de to ejer, Lise og Iben, fordi de brander for at finde de lækre metervare i de skønneste kvaliteter, og fordi de har sans for at finde lidt anderledes stoffer og tør købe dem hjem. Og så synes jeg faktisk at man får rigtig meget for for pegende.

Jeg synes at i skal hoppe forbi deres net shop. Hvis man ikke er til at købe stof over nettet så holder de åbent hus den 31 maj. Fra 11 til 14. jeg vil også være der med mine snitmønstre, og en masse gode råd og fif til valg af metervare. Jeg håber meget at se en masse syglade kvinder.

Selv købte jeg lidt mere velour, denne gang en lidt mere vovet en. Og så købte jeg de smukkeste viskose jeg skal sy sommerkjoler i, og en lækket Tencel til bukser og buskedragter..

 smukke blomster

 Denne vare har jeg købt til en  NO. 5 Århus

 Denne Chanel vare vil jeg så gerne lave en NO. 4 London i en mellem lang version med bælte i taljen.

 Det er den blå velour med blomsterne jeg har købt

 Den her købte jeg ikke noget af men det fortryder jeg måske lidt

htdf12341 Comment