CHECKMATE

Åhh de kære tern, de er så flotte, findes i så mange variationer og i et væld af farver. Jeg ynder at gå i tern, for det er en måde at få farve ind i sin garderobe, men med tern kan man holde det mere formeldt. Tern er så dejligt klassisk og på mange måder så stilsikkert. Men tern kan også være rigtig svære, specielt når man skal sy i det. Jeg ved rigtig mange elsker tern, men hader at hive stoffet frem og sy til sig selv.

Lige så flot tern kan være, lige så sjusket kan det se ud. For hvis tern ikke passer i sømme og placeringer kan man komme til at se skæv, asymmetrisk og meget større ud end man er. Samtidig ser tern der er kastet på kroppen efter min mening rodet og sjusket ud.

Skal man sy i tern er der nogle regler, tricks og fif man kan følge så det bliver nemmere og dem skal jeg nok vise, men det bliver i et andet indlæg. Jeg kan dog sige så meget, at når det gælder tern så er der ingen vej uden om at være grundig, og have tålmod. 

htdf12342 Comments