NO RAW EDGES, PIPING

Nu har jeg både skrevet om at kante med zig-zag og med overlock. Nu kommer vi så det den jeg elsker aller mest nemlig kantebånd. Det er den absolutte luksus at sætte kantebånd på alle side sømme. Det ser smukt ud og det holder rigtig godt. Men det er også tids krævende og lidt besværligt, men det er også det hele værd. Når jeg kanter noget så gør jeg det i det tøj hvor jeg har købt noget lækkert stof, for når jeg tager et stykke tøj på som har sådanne indvendige detaljer så bliver jeg glad, gør i ikke det? Eller er det en arbejdsskade?

Hvis du vil kante dine sømme, så er mit råd altid selv at lave dit kantebånd af foer, hvis du køber færdigt kantebånd er der en risiko for at det bliver for tykt omkring dine sømme. Jeg laver altid kantebånd 2,5 cm i bredde så bliver det ca. 0,5 cm bredt når det er syet på

se her hvordan jeg laver skråbånd


htdf1234Comment