RIBBON EMBROIDERY

Noget af det jeg elsker mest ved at lave mit eget tøj, er det at kunne gøre det helt unikt. Jeg er vild med detaljer og det er alt fra slåede bælter til porcelæns knapper og broderi. Jeg er ikke den store brodøse og har aldrig lært det fra bunden, men jeg elsker at eksperimentere og synes at det er rigtig sjovt at arbejde med nål og tråd.

Mest brodere jeg på puder, sengetøj og jeg har da også lavet et billede. Men nu er jeg faldet over noget nyt, i hvert fald for mig. Båndbroderi. Det er så delikat og næsten poetisk i sit udtryk. Her et lidt billeder fundet på pinterest af denne smukke teknik som jeg ville ønske jeg mestrede.

English: one of the things i love by making my own clothes is the possibility to make something unik. i love details such as fabric covered belts, porcelain buttons and embroidery. I have done some embroidery but i am NOT an expert. I only know the basics but i always give it a try and i think it is fun.
I just discovered ribbon embroidery, is is so delicate and almost poetic to look at. here is some pictures i have found on Pinterest. This is a teknik I really would like to master.

htdf1234Comment