LILLI ANN VINTAGE SUIT

Noget af det jeg bla. har haft tid til i min ferie er at læse, surfe på nettet, se serier og kikke på vintage tøj. Jeg finder bl.a. min inspiration i det smukke tøj der er lavet i tide før 70erne, inden industrialiseringen rigtig tog fat i mode branchen. Eller når jeg læser bøger fra den tid eller bøger som skildre mellemkrigstiden, så er stemningen og beskrivelserne af kvinderne, deres følelser og mod mig en stor inspirations kilde.

Noget af det jeg er faldet helt i svimer over denne sommer er mærket Lilli Ann og de smukke, smukke dragter. Jeg har desværre aldrig prøvet et heller ikke haft et i mine hænder, og fik jeg det så er jeg også sikker på at jeg ville købe det. Detaljegraden og materialerne skriger god kvalitet og superb håndværk, så en dag må jeg eje et.

Mest er jeg vild med de sæt fra de sene 40er, den smalle talje, skødet om hofterne og de altid smukke ærmer og revers. Hvad er der ikke at kunne lide.

Nu da efteråret nærmer sig er det jo tid til at tænke på noget lidt varmere tøj, og jeg må simpelthen have en Lilli Ann inspireret dragt. Jeg har fundet lidt billeder og nogle af de skønneste dragter. Jeg har min favorit, hvad er jeres?

English summary: I just love the suits from Lilli Ann. And for this autumn I want to make a suit inspired just by that vintage brand. This is some of my favorite, in particular one of them. What is your favorite?

 Se lige det skød og de manchetter

 Smuk smuk krave

 Den her er til at falde i svimer over skødet med draperingen og den dobbelt raddet lukning WAOW

 Hvis jeg ikke var så lille så ville de ærmer sidde på en af mine jakker, men tror simpelhen ikke jeg kan bære dem.

htdf12342 Comments