OVER AND OUT

Her i weekenden var der kreative dag i Fredericia, en rigtig stor messe for kreative sjæle. Det var første gang jeg deltog i kreative dage, og det var skønt at hilse på alle jer der kom forbi. Jeg elsker at få en god snak med alle jer som bruger min hjemmeside og syr efter mine mønstre.

Ud over at være af sted med mine snitmønstre og workshops så fik jeg også mulighed for at hilse på en masse søde kollegaer, det er vel det man kalde det, for når man er selvstendig og arbejder meget alene i hverdagen så er det bl.a. på messer som disse at man møder iværksættere som en selv, og det er altid skønt. Jeg fik selvfølgeligt talt med en masse jeg tidligere har mødt men det blev også til nye bekendtskaber.

Jeg mødte bla. Pia fra Krea delux som er et nyt koncept, jeg er blevet helt forelsket i, det er simpelthen så gennemført og fint. Jeg skal med sikkerhed både lave tyggegummi maskinen og flødebollerne.

Så fik jeg også hilst på Pia fra MeterMeter en butik i Århus som også forhandler mine snitmønstre, og hun har simpelthen di smukkeste bomuldsvare.

De søde piger Maria og Signe fra Sysiden var der også. Sysiden har jeg skrevet et par artikler til, både en om vintage og en med en vejledning til hvordan man laver en krave. Maria har jeg mødt før men signe har jeg kun talt med i det virtuelle rum så det var dejligt at møde hende i real life. 

English sum up: In this weekend, I went to a handicraft fair here in Denmark. The best about attending to a fair like this, is all the people you meet and get to say hello to.

 Skønne skønne metervare hos METERMETER. Ikke mindst deres bomuld, som pia har i de fedeste kvaliteter og print.

 Søde Signe fra Sysiden

htdf12341 Comment