ON THE EDGE OF SOMETHING NEW

"Den ene dag er jeg fuld af optimisme, den anden emmer hele min krop af angst og jeg er lige ved at give op"

Inden længe går min workshop sæson på held. 2015 har været et godt workshop år, jeg har holdt kurser i både København, Odense og Slagelse alle med fokus på den gode pasform. I den kommende weekend skal jeg holde årets sidste workshop, den bliver afholdt her i København og der er fuldt hus. I januar starter jeg op på fuldt blus igen med alle mine workshop, den første bliver afholdt i Odense og der er lidt pladser tilbage. Som noget nyt holder jeg også aftenhold i København med opstart mandag den 18 januar.

Resten af året skal bruges på mine snitmønstre, lige nu er jeg ved at planlægge en produktion og det er så angstprovokerende. Ét er at jeg skal til at investere en masse penge, et andet er alle de små, men alligevel store beslutninger der skal tages. Den ene dag er jeg fuld af optimisme, den anden emmer hele min krop af angst og jeg er lige ved at give op. Jeg tror på mine snitmønstre, jeg har jo ikke knoklet på dem i over et år for at give op nu. Men jeg ved også, at skal jeg blive ved med at lave mine mønstre, så skal jeg til at sælge flere, ellers kan jeg ikke blive ved. Den type mønstre jeg laver, er der ikke et stort marked nok til i Danmark. Det er ikke fordi jeg ikke har solgt ganske fint, men det arbejde der ligger i at lave et mønster er KÆMPE stort og tager lang tid, så skal det på sigt opvejes og gøres til en reel levevej så skal der sælges rigtig mange mønter. Derfor skal jeg til at se mod det store udland, det har jeg længe vist at jeg gerne vil men når man nu står og skal gøre klar, planlægge, finde forhandlere og alt det der, så kommer tvivlen og angsten for at man ikke er god nok, kender i det?

Men selvom jeg synes det er svært så skal jeg ikke klage, jeg laver også noget som jeg elsker og synes er sjovt. Faktisk har jeg også noget meget spændende i støbeskeen, hvis jeg selv skal sige det. Intet er helt på plads endnu, men jeg glæder mig til at dele det med jer.

 

htdf12344 Comments