I WILL CONQUER THE WORLD

English version: For the last 4 months I have been working on all the ’’old’’ patterns and now I am about to be finished. All have been updated with new drawings and pictures and have been translated into English.

For the past year I had a dream to sell all my babies abroad, aka, my sewing patterns and now they are ready! 

The patterns had been send off to production and yesterday the first strack of patterns were delivered. This is a great and fantastic feeling and I am so proud and scared at the same time.

I did it, finaly I took the jump -  invested a load of money to get this production started and now I am ready to conquer the world!

De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på alle de “gamle” mønster, og nu er jeg næsten klar. Alle er blevet opdateret med nye tegninger og billeder og så er alle blevet oversat til engelsk.

Det har længe været en drøm at få oversat alle mine mønstre til engelsk, og få dem til udlandet. Nu er første step klar, nu skal de bare ud i verden.

Samtidig så er de blevet sat i produktion, og i går skete det så, jeg fik det første mønster ind af døren. Det er en helt fantastisk følelse, jeg er stolt og bange på samme tid. Nu har jeg taget springet, jeg har investeret en bunke penge i at få det hele sat i gang. Jeg føler at det er det helt rigtige at gøre, hvis jeg på sigt skal leve af de her mønstre så skal jeg sælge rigtig mange mønstre og så skal de ud i hele verden. 

htdf12341 Comment