WHAT YOU MAKE, MAKES ME HAPPY!

One of the things I love about being an indie pattern maker is when all of you show me what you make out of my patterns. It makes me happy and so proud; you are so talented and full of great style.

I would really like to make a site with some of your creations. If you have made one of my patterns I would be so happy if you would share it with me. You are always welcome to send me an email or if you use Instagram give you picture a #howtodofashion and maybe a @howtodofashion so I can enjoy what you made.

I would like to share some pictures with you of the lovely Alberte, and her wonderful No. 4 London Coat. Don’t she look fabules.

Thanks so much for the pictures Alberte, what a great job you have done. Alberte also have a blog I think is a worth look.

Have a great weekend

Noget af det som jeg synes er helt fantastisk ved at lave snitmønstre er at jeg får at se nogle af alle de kreationer som bliver skabt af alle jer. Jeg bliver glad og stolt hver gang jeg ser et billede af et af mine mønstre i en op syet version, for i er virkelig dygtige og fyldt med god stil, jeg elsker det.

Jeg vil rigtig gerne lave en side her på min blog hvor jeg lægger nogle af alle jeres kreationer ind så i kan se hvad der bliver kreeret af skønne ting. Så her er en opfordring til endelig at sende mig en mail med billeder eller hvis i er på instagram så giv billedet et #howtodofashion og måske også et @howtodofashion så jeg kan nyde alt det i laver. Det ville jeg blive så glad for.

Her får i nogle billeder af skønne Alberte som har lavet en no. 4 London frakke. Alberte mange tak for de fine billeder, jeg synes du ser brand godt ud. I kan se mere til Alberte og hendes frakke på den fine blog prinsesse tusindefryd.

Rigtig god weekendhtdf1234Comment