FIRST PDF PATTERN IS AVAILEBLE

Så skete det, mit første PDF mønster er blevet frigivet. Det er no. 1 Dragør.

Som jeg skrev i dette indlæg, så har jeg mange planer for året 2016 og PDF mønstre var et af dem, og nu er det første så ude. Nu må i ikke tro at jeg stopper med at lave mine printede mønstre, for det gør jeg bestemt ikka.

For fremtiden når jeg frigiver et nyt mønster vil det først være det trykte mønster der udkommer og så vil jeg efterfølgende følge op med PDF mønsteret.

English  version: Then it happened, my first PDF pattern is now available in my shop. This is the No. 1 Dragør.

As I wrote in this blog post, I have so many plans for 2016 and the PDF patterns is one of them. I will not stop making my printed sewing patterns, because I love that I can put all of the how to do fashion soul into the printed patterns.

For the future when I am releasing a brand new sewing pattern it will first be the printed pattern and the the PDF pattern will come after.

For now it is the No.1 Dragør and soon the no. 3 Kastrup also will be available as a PDF pattern

htdf1234Comment