DO YOU FEEL LIKE TESTING?

Hej som I sikkert ved så er jeg igang med et samarbejde med Pia Storm. Vi laver to skønne snitmønstre som vi knokler på at have klar til maj måned. Men som det er er med sådanne snitmøntre så skal de testes, og hvem er bedre til det end alle jer syglade kvinder. Så hvis du har mod på at teste et mønster for mig og pia så må du endelig skrive en mail til mig på nanna@howtodofashion.dk

Hvad betyder det at teste et mønster?

Jo ser du, det betyder at du skal sy en af mine modeller op og komme med kommentarer på hvordan du synes den passer, hvad der eventuelt mangler i syvejledningen, hvordan tegningerne fungere, hvis der eventuelt er ordstillinger du ikke forstår eller stavefejl. Kort sagt så skal du være kritisk og forholde dig til om du synes at der er noget der skal være bedrer eller noget som bare fungere super godt.

Vi har som sagt to mønstre, med to modeller i hver og jeg skal have testet alle, som bliver fordelt på alle testere, hvis du vil teste to så er du meget velkommen til det, det er alle sammen overdele.

Jeg er klar til at sende ud i starten af april og fra at du modtager mønsteret har du 14 dage til at sy op og kommentere, du får et skema med som skal returneres.

Jeg håber i har lyst til at hjælp

English sum up: I am looking for testers here in Denmark, to test the two next patterns, I release in may.

htdf12341 Comment