HOME SWEET HOME

If you follow my Instagram profile, you have properly noticed I have been on holiday. One week in the sunny Egypt and it was a great trip. A week with good friends and of course with my two great loves. As much I love being on holiday, I always enjoy to come home, especially when spring has arrived. Spring is one of my favorite seasons. I love the light and the crispy air. This weekend the weather has been fantastic and we drank the first cup of coffee on the outdoor step stone and picked flowers in the garden.

For jer som følger med på Instagram så har i nok opdaget at jeg lige har været en uge i sydens sol og varme. Sikke skønt det var at få noget sol på kroppen, være sammen med gode venner og ikke mindst min lille familie. Ferie er noget af det bedste, men at komme hjem er lige så skønt. Forår er en af mine ynglings årstider, kun overgået af sommeren. Jeg elsker den skarpe sol den sprøde luft og i denne weekend har vejret været til at drikke den første kop kaffe på trappen og plukke blomster i haven. Mere af det.

htdf1234Comment