A BOX FULL OF MAGIC

In my world, magic is not when someone pulls a rabbit out of their hat. For me, magic is happening when fabric is being manipulated into something beautiful. Last weekend I went to a workshop where I learned something about making fabric flowers. I spent two days with gluing, shaping, heating and folding oh my it was magic.

Here in Denmark we only have two French florist maker.  Mathias is one of them he works for the royal theater here in Copenhagen but I was so lucky to have him as a teacher for two days. Here is some of the flowers I mad

 

I min verden er magi ikke når der bliver hevet en kanin op af en hat. For mig sker magi når stof bliver omsat til noget smukt. I sidste weekend var jeg på workshop og lærte noget om at forme stof blomster. Jeg brugte hele weekenden på at lime, forme, varme og folde. Det var magi.

Her i Danmark er der kun to florister, hvor den ene er Mathias, til hverdag arbejder han på det kongelige teater men jeg var så heldig at have ham som lære. Her er lidt af det jeg lavede.

 

 

 

htdf12343 Comments