STRAWBERRY BLONDE

 De sidste 8 måneder har været meget hårde. Jeg har været gennem en periode i mit liv som jeg vil se tilbage på og tænke ” det har ændret mig som menneske” jeg er blevet mere sårbar men samtidig stærkere. Jeg er ikke klar til at fortælle om det endnu, måske aldrig, for det er en af de ting der fylder mig med så meget skam og angst for det jeg kommer fra. Da helvede startede, ja lad os kalde det for det, mistede jeg en masse hår, og for at skjule det har jeg hver dag brugt turban og tørklæder. Men nu er mit hår ved at være tilbage og jeg er klar til at vise lidt lokker frem igen.

Jeg må dog nok lægge mit platin blonde hår lidt på hylden i en periode, jeg er af min frisør blevet rådet til at passe lidt bedre på det hår jeg har, så nu har jeg besluttet at jeg skal være rødblondt. Lige nu sidder jeg hos frisøren og jeg lover at vise det færdige resultat inden længe

 

The last 8 month has been pretty tough. It will be one of those periods in my life I will look back on and think  “that change me as a person” It has made me more fragile and at the same time more tough. I am not ready to tell about it yet, perhaps never, because it is one of those things that fill me up with shame from where I came from. When the hell started, let’s call it that, I lost a lot of hair. So for the last 8 months I have been wearing a turban or scarf to cover up the back of my almost bald crown.

Now the hair is looking much better and I am ready to show some hair again. However my hairdresser advice me to take more care of the hair I have left so for a while I will not be platin blonde. I will  go for the strawberry blond look. Right now I am at the hair dresser and I promise to show you the look later on.

I bought two pretty vintage bobby pins from the 60s to give the hair some magic

Jeg har købt disse to fine vintage hårnåle fra 60érne til at skabe lidt magi når håret skal luftes

htdf1234Comment