THANK YOU FOR VOTING

You have voted and there has been a lot of votes, thanks for that! I can always count on you.

Actually, I'm a bit surprised by how you all have voted, in a positive way. Because that means that my original idea is not completely crazy.

The majority of you, like the idea of follow sewing instructions online or don´t think it matter and can print it yourself.

It means that I keep my patterns as they are. However, I have decided to change the printable sewing instructions a bit. I would like it to be more user-friendly and use less paper whenwhen/if you print. So for the two new Patterns the printable sewing instructions will be a booklet, and I have assembled all versions in one booklet

I hope you will like it and please let me know if something doesn’t work.

I will update all patterns over the summer.

once again thanks.

Så har i stemt og der er kommet rigtig mange stemmer, Tusinde tak for det! Man kan altid regne med jer.

Faktisk er jeg ret overrasket over hvad i har stemt, positivt overrasket. For det betyder at min oprindelige ide ikke er helt tosset.

For størstedelen af jer vil enten følge syvejledningen online eller mener at det ikke har nogen betydning og at i selv kan printe.

Det betyder at jeg beholder mine mønstre som de er, men jeg har besluttet at lave print-selv syvejledning lidt om. Jeg vil gerne have at den er mere brugervenlig og tager mindre papir når i printer den. På de to nye mønstre kommer print-selv syvejledningen til at være et hæfte, jeg har samlet alle versioner i ét hæfte på den måde bruges der mindre papir når den printes ud og alt er samlet.

Jeg håber i vil synes om det og lad mig høre hvis der er noget der ikke fungere.

Jeg vil løbende opdatere alle mønstre.

Endnu engang tak  

htdf1234Comment