THE SEWING KITS – NOW AVAILABLE

eg elsker at lave sykits. Det gør jeg af flere årsager, et er at finde fantastiske metervare der kan blive til smukke modeller. Men jeg er vild med at kunne præsentere alle elementer til et smukt stykke tøj i en form for saml- selv set.

Alle mine sykit er i begrænsede antal, og altid i noget specielt og smukt stof som jeg enten har fundet, bagerst i en butik helt glemt og forladt. Eller noget specielt som er nøje udvalgt til lige præcist det mønster, men jeg køber ALDRIG nyproduceret metervare, altid metervare der er restpartier. Sådan er det med de sykit der lige er blevet lagt på shoppen. De er nøje udvalgt til disse modellere. Jeg håber I er lige så vilde med dem som Pia og jeg er.

I love making sewing kits. I find it very satisfying to make a box full of fabric, trim and patterns to make a complete look.

All my sewing kits is limited, and always in some special and beautiful fabrics. Some fabric I find in old fabric stores hidden and abandoned on the bottom shelf. Some fabric I buy special for a particular pattern. 

However I ALWAYS buy fabric that have been produced for others purpose and is some others “left overs”. 
However, I have just put some quite amazing sewing kit on the shop. Hope you like them

htdf1234Comment