A SPLASH OF PINK

Not so long time ago I bought a scooters. Not the one with stickers all over and tiny wheels. This one is made for adult, just for transportation, and I love it.

But with this purchase a new problem accrue. A Vehicle like this has no basket and to hang a bag on the steering handle is a bit too dangerous.

Therefore, I was in need of a new bag. For a long time I have looked on a bag from the leather satchel company. It is a simple, classic and practical bag in a fantastic pink color. I pimped my bag with my initials in silver tone

For ikke så længe siden købte jeg mig et løbehjul. Ikke sådan et med fartstriber og masser af klistermærker som man laver tricks og hop på. Dette løbehjul er et voksen løbehjul som er beregnet til at transportere sig på, jeg elsker det!

Men her kom der så et nyt problem! Et sådan transportmiddel har ikke nogen kurv eller bagage bære, og at hænge sin taske på styret er decideret livsfarligt. Derfor krævede det en ny taske, en taske som kan hænge over skulderen.

Jeg har meget længe været lun på denne taske fra the leather satchel company. En enkelt, klassisk, praktisk taske i en smuk lyserød farve

htdf1234Comment