MY TWO SWEDISH BABYES A SNEAK PEEK

It is almost ready, in a short while I am releasing the next two patterns. Two of my favorite Swedish city’s Stockholm and Malmø inspires them.

It´s ended with a pattern that includes two jackets and a pattern with a top and a pencil skirt. All the pieces fits so well into the rest of the how to do fashion patterns and they can be combined in several different ways. They can be mixed with both No. 7 Vanløse pants and No.5 Århus Blouse

Nu er det lige op over, om ikke lang tid så udkommer der to nye mønstre. Det har været en lang proces men nu er de endelig klar. De er inspireret af to svenske byer jeg holder meget af. Stockholm of Malmø. Her viser jeg en ekelt billes

Det er blevet til et mønster med to jakker i og et med en top og en pencil skirt, som jeg synes er et af de bedste basis stykker tøj man kan have i en garderobe. Alle modeller passer meget godt sammen med alle mine andre mønstre og kan bl.a. mixes med både No.7 Vanløse og No. 5 Århus

htdf12341 Comment