ÆRMER MED HOLD; HVORDAN DE SYES.

  • Sy med store sting på din symaskine to ritråde på ærmekuplen, fra hvor dit hold starter til der hvor det slutter. Den ene ligger 0,5 cm inde, dan anden 1,5 cm inde fra den rå kant. Lad tråden være lang i begge ender og lad vær med at hæfte ende.

  • Træk stille og roligt i den ene ende af trådene, så det begynder at rynke let. Fordel rynket jevnt over det stykke der skal holdes til ærmegabet

Ærmet sys i 

 

  • Placer ærmet i ærmegabet, ret mod ret. Husk at overholde dine samle mærker. Nål ærmet fast

  • Sy nu ærmet i med 1 cm fra ærmesiden, hvor du bedst kan holde øje med at du ikke får nogle uønskede folder. Sy stille og roligt og løft evt. trykfoden en gang i mellem med nålen nede i stoffet, så du beder kan styre stoffet.

  • Fjern nu den rynketråd der ligger 1,5 cm fra den rå kant

    • Nu er du klar til at isætte ærmefisk og skulderpude
    htdf1234Comment