TALK TALK TALK!

Føler du at du ikke passer ind i det modetøj som bliver produceret. Står du ofte i prøverummet og har lyst til at opgive buksekøbet endnu en gang? Måske du føler dig forkert og tyk, fordi du ikke passer ind i de hotte trends?

Selv har jeg I mange år prøvet og følt det hele! Men jeg har valgt at bryde med den tanke og i stedet klæde mig på efter min kropsform, og ikke efter sæsonens hotte trends.

Dette vil jeg tale lide mere om på et fyraftensmøde jeg vil fortæller om hvorfor vi ikke alle passer ind i modens forudbestemte størrelser og snit. Hvorfor jeg mener at vi kvinder skal skabe en garderobe omkring os selv og ikke omkring et trend forecast. Jeg vil tale lidt om kropssyn og hvad tøj og den rigtige pasform gør for kvindekroppen. Vi tager en snak om det at bryde med den konventionelle måde at opbygge en garderobe på og hvad der skal til for at din garderobe passer til dig, i stedet for at du skal passe ind i et forskruet billede af kvindekroppen.

Tilmelding er nødvendig da der er begrænsede pladser. du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til  Nanna@howtodofashion.dk tilmelding senest 1 november.

Foredraget foregår fra kl. 18.00-19.00 den 3 november i Kulturhuset indreby beliggende på Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K.

htdf1234Comment