LETS TALK ABOUT FASHION!

Torsdag den 3. november holder jeg et lille foredrag om hvorfor, det for rigtig mange kvinder, er svært at passe og finde sig til rette i moden. Hvorfor vi ofte føler os for tykke eller forkerte og altid stræber efter at tabe de der 5 kg. Jeg vil tale om min egen erfaring og kamp med altid at føle mig forkert og for tyk og hvad det er der har gjort at jeg i dag er blevet tilfreds med min krop.

Det koster ikke noget at deltage, så vil du tilbringe et time med at blive inspireret og måske få en bedre forståelse for den branche der laver tøj til os, så tag en veninde, søster, mor eller dig selv under armen:)

du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til

nanna@howtodofashion.dk

Der er begrænsede pladser

Foredraget foregår fra kl. 18.00-19.00 i Kulturhuset indreby beliggende på Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K.

English recap: The 3. November I am having a talk, here in Copenhagen, about, how fashion always made me feel wrong and how I changed my self image by changing my style and accepting the body i have. 

htdf1234Comment