YOUR CHOICE OF NOVEMBERS SEWING PATTERN THEME

Så blev et november, årets første vintermåned. Jeg er ikke rigtig en vinter pige men med det rigtige tøj kan det være meget magisk. I denne måned kommer der et tema her på bloggen. Temaet bliver No. 7 Vanløse. For et par uger siden spurgte jeg jer om hvad i helst ville se, Vanløse eller Svaneke, og valget faldt på Vanløse.

Derfor vil jeg I denne måned giver jer forskellige tips og tricks til hvordan i kan bruge jeres Vanløse mønster. Hver mandag vil der komme en ny måde at bruge mønsteret på, så har du ikke mønsteret endnu så kan du købe det i denne måned med 20 %

Mønsteret er nu også tilgængeligt som PDF mønster og kan findes i min web shop.

 

Happy November, the first winter month of the year I am not a winter kind a girl, however with the right clothes I think it can be quit magical. This month I am going to have a theme here on the blog. The theme is going to be No. 7 Vanløse. A few weeks ago, I asked you all if to choose between Vanløse and Svaneke and Vanløse got most votes.

Therefore, this month I will give you some different tips and tricks on how you can use your Vanløse pattern. Every Monday I will post a new way to use your Vanløse pattern. If you don´t have the pattern yet you can buy it with 20% off all month.

Now Vanløse Is also available as a instant PDF Pattern download, just go to my web shop and you can see all the PDF patterns.

htdf1234Comment