CHRISTMAS MARKED

Nu er det snart jul. Julen har for mig altid været en årstid jeg bare har skulle igennem, en årstid der skulle overstås. Men så mødte jeg min mand, fik et barn og nu høre jeg julemusik i november og planlægger hjemmelavet julegaver hele året og det hele med stor fornøjelse.

I år skal jeg for første gang deltage i et julemarked med egen bod. Jeg kommer ikke til at sælge mønstre denne gang, men jeg har nogle hjemmelavet brocher og binde fri turbans med to ting som jeg selv altid styler med. du kan se meget mere på min Instagram profil

Det bliver holdt i et af Københavns hyggeligst kvarterer -  Nansensgade – en gade jeg slog mine folder i i min lærer tid. Jeg glæder mig og håber at se en hel masse skønne og glade mennesker.

I kan se mere på facebooksiden for arrangementet her.

I am attending a Christmas marked this weekend in Copenhagen

htdf1234Comment