I AM BACK IN HTDF WORKSPACE

Så er jeg tilbage, det er længe side at i sidst har hørt fra mig. I november måtte jeg kapitulere og trække stikket. Hele min december har jeg været offline, passet på mig selv, slappet af, dyrket yoga og fået ro på efter nogle år hvor jeg har kørt mg selv meget hårdt. Det har været en meget tiltrængt pause. Nu er jeg tilbage med fuld styrke, min energi er i top, og jeg har lært en meget vigtig ting, pas på dig selv Nanna!!

2017 bliver mit år, jeg kan mærke det. Det er allerede startet godt. Jeg har nemlig fået mine egne lokaler og en ny kollega. Kollegaen er ikke en direkte kollega, vi er ikke i business sammen, men vi skal begge bruge workshopdelen af de nye lokaler. Det at have en kollega tæt på som man kan sparre med og sige godmorgen til, er så dejligt. Min skønne kollega hedder Maria og i kender hende måske som Mariadenmark.

Men for at komme tilbage til de der lokaler, så er de som skabt til mig, og det mener jeg i bogstaveligeste forstand. Jeg har nemlig været med helt fra starten, fra at det bare var et huld i jorden. Ikke at jeg har svinget hammeren men jeg har fået lov til at pege og bestemme, det er lige mig. Det har været sjovt og belønningen er de lækreste lokaler jeg kunne forstille mig.

I morgen åbner jeg døren for første gang til mit første aftenhold. Og jeg glæder mig helt vild til at vise frem. Dette hold er fuldt booket men hvis du også drømmer om at komme og lære meget mere om at sy og tilrette tøj til dig selv så starter der en hold igen den 31 januar og der er weekend workshop i både januar og februar du kan se kalenderen her.

Jeg håber at i alle får en skøn uge, det ved jeg at jeg får:)

English:I'm back. In November, I had to capitulate and pull the plug. My entire December I have been offline. I have taken care of myself, relaxed, and I did some yoga. I have worked so hard for at couple of years now and I have not lisent to my body and mind so in November I couldn’t do it any longer. It has been a much needed break. Now I'm back at full strength, my energy is high, and I have learned a very important thing, take care of yourself Nanna !!I

The year of 2017 will be my year I can feel it. It has already started well. I just move in to my new workspace and office and I got a new colleague. The colleague is not a direct colleague; we are not in business together. We will both use the workshop spaceof the new premises. Having a colleague to say good morning to and spar with is so nice. My beautiful colleague named Maria and you might know her as MariaDenmark.

To get back to the new head quarter. It is perfect for me and I mean that literally. I have been involved from the beginning. Not that I have swung the hammer but I have been able to point and decide, just what I like.

I hope you all have a great week.

Best Nanna

 seks måneder siden/ six month ago

 Og nu/ And Now

htdf12344 Comments