THE NO. 4 LONDON MIX

A while back, I had a date with the lovely Pia from Storms Magasin. When we meet, we often go to the design museum in Bredgade in the center of the old part of Copenhagen. This museum is my favorite, the exhibitions is always so inspiring, the café is excellent and the library is full of the best books and a amazing fabric collection.

The coat I am wearing is a No. 4 London. This one is a combination of all versions. I have made it shorter on the front than on the back. I have used the length on front from version 3 and on the back, I have used the length from version 2. In the side panels, I have made a curved line between the front and back. I have used the collar from version 1 and the pockets from version 3. I am quite satisfied with this jacket. It is perfect for the Danish autumn and spring weather.

For ganske længe siden havde jeg en ”date” med Pia Storm. Vi skulle på design muset i Bredgade. Det er efterhånden blevet til en tilbagevendende begivenhed. Det er et rigtig dejligt museum, med smukke udstillinger, en god café og et fantastisk bibliotek. Når Pia og jeg mødes tager vi altid lidt billeder af hinanden og denne gang var ikke en undtagelse.

Denne jakke er en No. 4 London. Som i kan se på billederne så er den noget længere på bagstykket end på forstykket. Det har jeg gjort på en meget simpel måde. Jeg har taget længden fra version 3 på forstykket og længden fra version 2 på bagstykket. Så har jeg lavet en pæn rundet form over de to på sidestykker for at få den fine form. Jeg har sat kraven på fra version 1 og lommerne fra version 3. På denne jakke har jeg rystet posen en smule, men jeg er blevet ganske godt tilfreds med resultatet.

htdf12342 Comments