A TRUE LOVE DRESS

I år har jeg lavet et mål for hvad jeg skal nå at sy, det kan du læse meget mere om her. Men i den forbindelse har jeg lavet et lille kartotek over alt det jeg så får lavet. Jeg synes faktisk jeg er meget godt med allerede. Jeg har ikke fået taget billeder af alt jeg har syet endnu, men jeg opdater lige så langsomt. Du kan jo tage et kik her.

Et af årets først kjoler jeg fik syet var denne sag. En rigtig kærlighedskjole. En af de kjoler jeg har brugt meget tid på og som jeg har brugt tilbehør som jeg har haft liggende længe til noget helt specielt.

Det er en kombination an no.1 dragør (top), no. 6 københavn (nederdel) og no. 8 svaneke (ærme) jeg elsker at man kan kombinere mønstrene, det giver så mange muligheder.

Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i at sy en sådan kjole på egen hånd. Har jeg stadig pladser tilbage på nogle af mine aftenhold og hold øje efterårets workshops og sykurser som kommer snart .

90b85-img.jpg

This year I have made a goal or challenge of what I want to sew, you can read much about it here. Because of that, I have made a page where I upload all the makes – it is a way to get an overview of what I make. I have already made a lot I think I have been very productive. I don’t have a picture of everything yet, I will slowly update the page.

This make was one of this year’s first makes, a true love dress. This is one of those dresses I have put a lot into. I have used trimmings that I have saved for a special dress and here it is.

It is a combination of a No. 1 Dragør (bodice) No. 6 København (skirt) and No. 8 Svaneke (sleeve) I lave that you can mix the patterns it gives you so many possibilities.

d8256-img.jpg

" All my homemade dresses are a love letter to myself "

ae743-img.jpg
d8875-img.jpg
53bf3-img.jpg